Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرقی در پاسخ به پیگیری های مکرر رسانه ها نسبت به افزایش سهمیه مسافران برای ایستگاه راه آهن تربت حیدریه گفت: در حال حاضر ناوگان حمل و نقل ریلی شرق، قطارهای مناسبی برای تهران، کرمان و بندرعباس دارد و نسبت به افزایش سالن و سهمیه برای مسافران نیز پیگیر هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا شرقی، مدیر کل راه آهن شرق در گفت و گو با خبرنگار صبح توس؛ در پاسخ به پیگیری های مکرر رسانه ها نسبت به افزایش سهمیه مسافران برای ایستگاه راه آهن تربت حیدریه گفت: در حال حاضر ناوگان حمل و نقل ریلی شرق، قطارهای مناسبی برای تهران، کرمان و بندرعباس دارد و نسبت به افزایش سالن و سهمیه برای مسافران نیز پیگیر هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: سهمیه‌ها شناور و آنلاین است و هر کس به موقع و زودتر بلیط تهیه کند می تواند از ناوگان ریلی استفاده کند.

شرقی بیان کرد: ممکن است گاهی منابع با تقاضا برابری نکند اما در عین حال سالن هایی که تازه به سیستم حمل و نقل ریلی شرق کشور افزوده شده برای همه یکسان و سهمیه خرید بلیط آن شناور و آنلاین است.

چند وقتی است مردم جنوب خراسان رضوی طی مطالبه ای نسبت به نادیده گرفتن حقوق مسافران ریلی این منطقه و کاهش سهمیه بلیط قطار اعتراض خود را در رسانه ها و به مسوولان اعلام کردند

راه آهن تربت حیدریه بعنوان یک مرکز ثقل برای مردم جنوب خراسان رضوی سهم بسزایی در حمل و نقل ریلی دارد اما سهمیه مسافری آن بسیار کاهش یافته و این در حالی است که بیش از ۶۰ درصد مسافران مسیر تهران از تربت حیدریه هستند اما ناچارند بلیط را از مبدأ قطار یعنی خواف یا طبس خریداری کنند.

قرار گرفتن این پایانه اصلی بر سر سه راهی اتصال خطوط راه آهن کشور به افغانستان و آسیای میانه و همچنین وجود دو پایانه باری مهم سیمان و سنگ آهن خواف اهمیت آن را دوچندان می کند.

راه آهن شرق کشور به مرکزیت طبس در سال ۱۳۸۴ افتتاح شد و در حال حاضر ۹۰۰ کیلومتر طول دارد که شامل ایستگاه جندق در استان یزد و طبس در استان خراسان جنوبی و تربت‌حیدریه در خراسان رضوی است و از تربت‌حیدریه به ۲ شاخه تبدیل می‌شود که یک شاخه به خواف و افغانستان رفته و یک شاخه به ایستگاه کاشمر می‌رود و از آنجا به شبکه ریلی تهران متصل می‌ شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نسبت به افزایش حمل و نقل ریلی تربت حیدریه راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۳۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود سپرده‌ های حج و عمره زیاد می شوند ؟

به گزارش پارس نیوز ، حجت‌الاسلام سیدعبدالفتاح نواب در آستانه آغاز سفر حج ۱۴۰۳ در گفت‌وگو با ایسنا درباره پیگیری‌های صورت گرفته برای افزایش سهمیه حج ایران با توجه به انتظار حدود ۹۰۰ هزار نفر در نوبت حج تمتع که با سهمیه موجود اعزام آنها بیش از ۱۰ سال زمان خواهد برد، اظهار کرد: عربستان از زمانی که تصمیم گرفت به کشورها سهمیه حج اختصاص دهد، مقرراتی را وضع کرد تا به نسبت یک‌هزارم جمعیت مسلمان هر کشور، سهمیه حج اختصاص دهد. برای ایران و حدود ۸۵ میلیون نفر جمعیت، ۸۵ هزار نفر سهمیه حج برای ایران تعیین شده و به تازگی آماری از سازمان ملل ارائه شده است که جمعیت ایران حدود ۸۹ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر اعلام شده است. این موضوع را به اطلاع کشور میزبان رسانده و مطالبه شده است که سهمیه حج ایران متناسب با این آمار جمعیتی، افزایش یابد که آنها هم قول بررسی داده‌اند.

نواب در ادامه درباره اقدام برای مناسب‌سازی سود سپرده‌های حج و عمره با توجه به اظهارنظرهای نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت در گذشته درباره مناسب‌سازی سود این سپرده‌ها، گفت: بانک اعلام کرده است همان سودی را به سپرده‌های حج و عمره می‌دهد که به دیگر سپرده‌ها پرداخت می‌کند. علاوه‌بر این، یک سند به ناظم متقاضی حج و عمره ثبت شده است که ارزش افزوده فوق‌العاده‌ای دارد؛ فیش های حج و عمره قیمت‌های مختلفی دارد. با این تفسیر اگر دو برادر بودند که یکی سپرده‌گذاری معمول بانک را انجام داده بود و دیگری برای حج سپرده‌گذاری کرده بود، آنکه سپرده‌گذاری حج کرده است، آورده بیشتری دارد، اما اگر ارزش این سپرده را با سرمایه‌گذاری در بازار مقایسه کنیم، طبیعتا این سود و ارزش افزوده اندک است و ما نباید کسی که برای انجام فرمان خداوند ثبت نام برای حج کرده با کار دیگری مقایسه کنیم.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت اضافه کرد: صحبتی شده است تا برای افزایش سود و یا درآمد سپرده‌های حج و عمره راهکاری پیدا شود. پیگیر هستند تا راهکاری پیدا کنند.

وی ادامه داد: ما سعی می‌کنیم از آن مقداری که به عنوان هزینه حج محسوب می‌شود دقیق مراقبت شود و در هنگام انجام برنامه‌های حج، اگر افزوده‌ای حاصل شد به زائر برگردانده شود، با همین رویکرد از هزینه حج ۱۴۰۲ میانگین هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به هر زائر برگشت داده می‌شود، که به خاطر صرفه‌جویی‌های انجام شده است.

 

دیگر خبرها

  • کاهش ۳۱ درصدی حوادث ریلی مهم/حوادث درجه یک ۶درصد افزایش یافت
  • سود سپرده‌ های حج و عمره زیاد می شوند ؟
  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • نبض گردشگری اروپا در دست چینی‌ها
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • عزت جمهوری اسلامی حاصل رشادت سپاه پاسداران و نیرو‌های مسلح است
  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • وضعیت ناپایدار جوی و دریایی در هرمزگان/ شناور‌های سبک با احتیاط تردد کنند