Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه پلیس راه آهن یکی از با سابقه‌ترین واحدهای نیروی انتظامی در کشور است، گفت: پلیس راه آهن به واسطه تامین امنیت ۱۴ هزار کیلومتر خطوط ریلی و مسافران این صنعت قدیمی از یگان های سرآمد و پیشتاز پلیس پیشگیری در خدمات رسانی و انتظام بخشی است.

به گزارش ایسنا، سردار "مهدی معصوم بیگی" با حضور در ایستگاه راه آهن تهران که با استقبال مهندس "علی کاظمی منش"، مدیرکل راه آهن تهران همراه بود ضمن دیدار و گفت و گو، از نحوه خدمات رسانی پلیس به مسافران و چگونگی تامین نظم و امنیت توسط پلیس راه آهن کشور بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در جریان این بازدید اظهار داشت: پلیس راه آهن یکی از با سابقه ترین واحدهای نیروی انتظامی در کشور محسوب می شود که فعالیت های انتظام بخشی آن هم‌زمان با تشکیل  شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران قریب به ۹۰ سال قبل آغاز شده است.

این مقام ارشد انتظامی گفت: پلیس راه آهن کشور از لحاظ ساختاری در بین واحدهای انتظامی در ناجا از یک ساختار منحصر به فرد برخوردار است که حسب جغرافیای سرزمینی، جمعیت، جرم و سایر ملاک ها در گستره ۲۲ استان کشور امنیت ۱۴ هزار خطوط ریلی و مسافران را متناسب با شرایط هر منطقه عهده دار است.

سردار معصوم بیگی با بیان اینکه ۲۲ یگان و ۱۰۴ واحد انتظامی این پلیس تخصصی و ۴۰۰ گشت خودرویی، موتوری، پیاده و "درزین" (قطار کوچک) به صورت شبانه روزی امنیت حدود ۳۰ میلیون مسافر و بیش از ۵۰ میلیون تن بار در سال را که از طریق شبکه ریلی جابه‌جا می شوند به نحو مطلوب و جهادی تامین می‌کنند، افزود: حفاظت از اماکن، مراجعان و تأسیسات شرکت راه آهن و ۴۹۷ ایستگاه راه آهن در سه حوزه مسافری، باری و اضطراری، کاری دشوار و مسئولیت پذیر است که توسط پلیس راه آهن به خوبی مدیریت می شود.

رییس پلیس پیشگیری ناجا ادامه داد: با توجه به گنجایش واگن های مسافربری، حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ مسافر در این واگن‌ها و در سراسر خطوط ریلی کشور همانند شهرک مسکونی شناور و متحرک جابه جا می شوند که ایمنی و امنیت این قشر از شهروندان توسط پلیس راه آهن کشور و با بهره گیری از ابزارهای نوین کنترلی پایش و کنترل می شود.

وی با تاکید بر ضرورت هوشمندسازی سیستم های امنیتی در حوزه ماموریتی این پلیس تصریح کرد: خوشبختانه حسب تدبیر فرماندهان و تلاش کارکنان حوزه فناوری پلیس پیشگیری در حال حاضر نقاط حادثه خیز ریلی در ۱۰ استان کشور توسط ۴۰۰ دوربین به صورت آنلاین و متمرکز توسط مرکز فرماندهی و کنترل پلیس راه آهن کشور و ۱۶۰۰ دوربین به صورت غیر متمرکز توسط سایر یگان ها پایش و مورد رصد دائمی هستند تا از بروز هر گونه ناامنی احتمالی و وقوع جرایم جلوگیری شود.  

سردار معصوم بیگی خاطرنشان کرد: کارکنان پلیس راه آهن این افتخار را دارند که حجم انبوهی از زائران امام هشتم، حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) را همراهی و به مدد این امام همام در اجرای ماموریت‌های محوله موفق و سربلند باشند.

بر اساس گزارش سایت پلیس، در جریان این بازدید میدانی، رئیس پلیس پیشگیری ناجا طی گفت‌وگو با تعدادی از مسافران حاضر در ایستگاه راه آهن تهران، ابراز رضایت مردم از پلیس راه آهن را نشانگر توفیق پلیس پیشگیری در جلب رضایت مردم و تامین آرامش و آسایش اقشار مختلف ارزیابی کرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پليس پلیس راه آهن کشور پلیس پیشگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۹۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تلفات جاده‌ای و رفع نقاط حادثه‌خیز از اولویت‌ها است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در جلسه شورای عالی حمل و نقل، ایمنی و کاهش تلفات جاده‌ای، رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تلفات جاده‌ای را یکی از مهمترین اولویت‌های کشور دانست و گفت: باید بدون هر گونه اما و اگر برای رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تلفات جاده‌ای تلاش کنیم و منابع مرتبط با آن نیز باید از هر محل ممکن تأمین شود چرا که حفظ سلامت و جان مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است و نمی‌توان از این موضوع مهم به سادگی عبور کرد.

وی افزود: استان‌هایی که دارای بیشترین نقاط پر تصادف هستند باید مجدانه و با بکارگیری تمامی ظرفیت‌های استان، نسبت به رفع این نقاط حادثه خیز گام بردارند و گزارش اقدامات صورت گرفته را به‌صورت مستمر ارائه دهند.
مخبر همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده در جلسه مبنی بر وجود برخی موانع پیش روی واردات اتوبوس برون شهری، بر لزوم رفع این موانع تاکید و دستگاه‌های اجرایی ذیربط را مکلف کرد در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند.

وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از هماهنگی‌های بین دستگاهی در جهت کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای ارائه کرد و گفت: با برنامه ریزی های انجام شده پیش بینی می‌شود که در سال جاری شاهد جهش بهتری در کاهش تلفات جاده‌ای و میزان جانباختگان باشیم.

رئیس پلیس راهور فراجا نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت تردد و تصادفات رانندگی و سفرهای نوروزی ارائه کرد و از کاهش چشمگیر تعداد جانباختگان و حوادث رانندگی خبر داد و گفت: این دستاورد نتیجه تلاش دولت، پلیس و سایر بخش‌های مربوطه بوده و نشان از تمرکز جدی برای رفع نقاط حادثه خیز و اصلاح رفتار رانندگان دارد.

در این جلسه که وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس کل گمرک و رئیس کل بیمه مرکزی نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت اجرای مصوبات جلسه گذشته شورا ارائه شد و تصمیمات لازم برای رفع موانع پیش روی برخی مصوبات اتخاذ شد.

کد خبر 6099349

دیگر خبرها

  • مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است
  • کاهش تلفات جاده ای از مهمترین اولویت های کشور است
  • کاهش تلفات جاده‌ای و رفع نقاط حادثه‌خیز از اولویت‌ها است
  • لزوم پایش سلامت و کیفیت روغن خوراکی از مبدأ ورودی روغن خام
  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • ثبت ۵۰۰ فقره تصادف در شبانه‌روز گذشته در مشهد
  • هشدارهای آمریکا درباره سفر به آلمان جدی شد
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت